Nyheter

Skolåret är igång!

1/9

NU har de långa dagkurserna på Botkyrka folkhögskola kommit igång för terminen! Vi är fler än någonsin tidigare och det känns fantastiskt. De flesta kurserna är nu fulla. Men du som läst tidigare på gymnasial nivå och har papper på detta kan söka till vår fortsättningskurs på allmän kurs. Hör av er till skolan via telefon, epost eller kom förbi!

Tack för denna termin och läsåret som gått!

9/6

De flesta kursedeltagarna har redan slutat för terminen och nu börjar även lärarna gå på sommarlov. Det finns dock personal att möta på skolan större delen av sommaren. Slå en signal eller kom förbi. Det finns en ringklocka i entrén. Tack till alla deltagare som gjort sin sista termin och tack till alla andra som vi möter igen i höst. Tillsammans kan vi göra mycket bra! Glad sommar!

Öppet hus på Botyrka folkhögskola tisdag 15 mars

11/2

Botkyrka folkhögskola bjuder in till öppet hus tisdag den 15 mars! Dörrarna öppnas för utomstående 14.00 och vi håller öppet till fem. Vi vill ha besök av många olika personer. Du som är intresserad av att studera hos oss hösten 2016, deltagarnas familjer, personalens familjer, gamla studerande och övriga som är nyfikna på skolan. D ...

Sankt Ignatios teologiska seminarium

huvud-presentation

Sankt Ignatios ortodoxa teologiska semiarium är en fristående del av Botkyrka folkhögskola som finns på Tvetaberg utanför Södertälje. Läs mer på seminariets egen sida här.