Nyheter

Information om verksamhet på skolan torsdag och fredag denna vecka!

26/10

Plan för torsdag och fredag 27-28 0ktober 2016 Glöm inte att kolla schoolsoft för ytterligare information! Baskursen Torsdag 10.30: Hallunda bibliotek förmiddag Fredag 10 30: Hallunda bibliotek/Rackethallen Kvinnokursen Torsdag ledigt Fredag; Jenny träffar gruppen i skolan 9.30 för utflykt. Ta med varma kläder, något att grilla ...

Skolan stängd på grund av vattenläcka!

26/10

Idag onsdag 26 oktober har området kring Botkyrka folkhögskola drabbats av en vattenläcka. Det innebär att vi inte har tillgång till vatten på skolan och undervisningen avbryts klockan 10.00. Information om när undervisning kommer ingång igen hittas här på hemsidan, på skolans facebooksida, via schoolsoft och telefonsvarare.

Skolåret är igång!

1/9

NU har de långa dagkurserna på Botkyrka folkhögskola kommit igång för terminen! Vi är fler än någonsin tidigare och det känns fantastiskt. De flesta kurserna är nu fulla. Men du som läst tidigare på gymnasial nivå och har papper på detta kan söka till vår fortsättningskurs på allmän kurs. Hör av er till skolan via telefon, epost eller kom förbi!

Sankt Ignatios teologiska seminarium

huvud-presentation

Sankt Ignatios ortodoxa teologiska semiarium är en fristående del av Botkyrka folkhögskola som finns på Tvetaberg utanför Södertälje. Läs mer på seminariets egen sida här.