Öppet hus på Botyrka folkhögskola tisdag 15 mars

Öppet hus på Botyrka folkhögskola tisdag 15 mars

Torsdag den 11 februari, 2016

Botkyrka folkhögskola bjuder in till öppet hus tisdag den 15 mars! Dörrarna öppnas för utomstående 14.00 och vi håller öppet till fem. Vi vill ha besök av många olika personer. Du som är intresserad av att studera hos oss hösten 2016, deltagarnas familjer, personalens familjer, gamla studerande och övriga som är nyfikna på skolan. Det kommer finnas information om våra kurser, gratis fika, skapandeverksamhet och möjlighet att se hur lektioner ser ut på vår skola.

Efter halv fem börjar vi duka för gemensamt kvällshäng och knytkalas. Ta med något ätbart att dela med andra och stanna hela kvällen. Alla är välkomna!