PROVA-PÅ 12 veckor på folkhögskola

PROVA-PÅ 12 veckor på folkhögskola Tisdag den 26 mars, 2013

Botkyrka folkhögskola fortsätter med 12-veckors Prova-på-kurser även höstterminen 2014. Det är en möjlighet för personer som inte har ett komplett betyg från gymnasiet att komma igång med studierna. Målet är att motivera till fortsatta studier i någon form. Du måste vara inskriven på arbetsförmedlingen och uppfylla en del olika regler beroende på din ålder.

Om du är intresserad av en Prova-på-kurs får du prata med din handläggare på arbetsförmedlingen om förberedande utbildning/FUB. Skicka gärna ett mejl till folkhögskolan eller ring så vi vet att du är intresserad av Prova-på.

Fråga efter Christine Chambay om du ringer.

E-postadress: botkyrka.folkhogskola@folkbildning.net