Teatermaskinen + Botkyrka folkhögskola = november

Teatermaskinen + Botkyrka folkhögskola = november!

Fredag den 14 november, 2014

Teater- och scenkonstgruppen Teatermaskinen från Riddarhyttan i Västmanland har för några dagar flyttat större delen av sin verksamhet från sin vanliga miljö i skogarna till Stockholm och Norra Botkyrka. Temat för dagarna är ” Reclaim your voice” – ta tillbaka din röst. Med Mångkulturellt Centrum i Fittja som bas har de jobbat på olika platser i orterna och staden.

Torsdagen 13 november hade vi besök av Teatermaskinen här på skolan för olika typer av kreativt arbete. Det handlade om dans, musik, skrivande och kroppsuppfattning.
Fredagen 14 november befinner sig skolans Bas- och Kvinnokurser på Mångkulturellt Centrum i Fittja för att delta i Teatermaskinens heldagsprogram där. Fokus ligger på kvinno- och könsroller.

Spännande och roligt.