Kurser

18/02/2018

Allmän kurs – Svenska i butik

Detta är en kurs i svenska som andraspråk och språk i yrke, som ges av Botkyrka Folkhögskola i samarbete med Hela Människan.
07/02/2018

Allmän kurs grund

Det här är en kurs för dig som har svenska som andraspråk och vill jobba mer med svenska språket på grundnivå strax innan gymnasiet. Som studerande på Allmän kurs grund möter du personer med olika bakgrund.
07/02/2018

Allmän kurs

Allmän kurs är för dig som vill studera och bli färdig på gymnasienivå. Beroende på vad du vill göra i framtiden så är Allmän kurs 1 till 3 år i längd. Vill du studera vidare på gymnasial yrkesutbildning krävs 1 till 2 år. Vill du satsa på högskola och universitet krävs sammanlagt 3 år.
11/12/2017

Etableringskursen

Etableringskursen är ett samarbete mellan folkhögskolan och Arbetsförmedlingen, med syfte att stärka utlandsföddas ställning på arbetsmarknaden i Sverige.
20/06/2017

Textilkursen

Det här är kursen för dig som är intresserad av att lära dig mera inom textilt skapande och som inte har svenska som förstaspråk. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i sömnad, textil materiallära, broderi, stickning, virkning, färg och form och hållbarhet/återanvändning.
20/06/2017

Kvinnokursen

Det här är kursen för dig som inte har svenska som förstaspråk men vill utveckla ditt språk på svenska i tal och skrift. Du får lyssna till och prata svenska. Skriva och läsa är också viktigt.
20/06/2017

Kvällskurser

Folkhögskolan erbjuder flera kvällskurser som vänder sig till deltagare från huvudmännen. Det kan var bibelstudier, musik, liturgi och liknande. Studieplats är Botkyrka folkhögskola om det inte står något annat.

//]]>